Om Kraftsam Rekrytering & Bemanning 

Kraftsam Rekrytering & Bemanning arbetar idag framgångsrikt med olika partners som är verksamma inom olika branscher. Exempelurval från vår kundportfölj är Fortum, Foodora, Schibsted, Panasonic, Renault, Nordax bank med flera. Kraftsam hjälper dessa bolag att hitta personal främst inom sälj, marknad, kundtjänst och ekonomi. Vi har tidigare tagit emot flera praktikanter/LIA-studenter, varpå de flesta jobbar kvar idag med en anställning. 

Praktik/Lärande i arbete 

Som praktikant/LIA-student hos Kraftsam R&B så får du alltid en ordentlig ”On-boarding”, innebärandes att du får sätta dig in i vår företagskultur, lära känna alla kollegor, förstå våra interna rekryterings & CRM-system och Kraftsams produktportfölj. Därefter utgår vi från dina unika färdigheter och sätter dig, dina mål + önskemål i fokus. Detta ligger också till grund för dina kommande milstolpar under LIA-tiden. Målet är en anställning hos Kraftsam! 

Genom en spenderad LIA-period hos Kraftsam R&B så får du implementera dina teoretiska och praktiska kunskaper från skolbänken, fast denna gång direkt mot arbetsmarknaden. Du ingår i ett team med researchers och rekryterare och får mycket daglig hjälp och stöd för att nå våra gemensamma mål. Vi arbetar med hela rekryteringsprocessen, allt ifrån kravspecifikationsmöten med våra kunder, skapa och lägga ut annonser på olika hemsidor och sociala medier till telefon och LIVE intervjuer med kandidater. 

Kort och gott så får du ge dig rakt ut i den heta rekryteringsbranschen tillsammans med meriterade och rutinerade kollegor/säljcoacher som har oslagbar erfarenhet från branschen. 

Dina arbetsuppgifter 

  • Research – Hitta rätta kandidater till våra uppdrag. Allt ifrån en kundservicemedarbetare till högt uppsatta chefer. 
  • Vara med på intervjuer – Vi utför både telefonintervjuer med kandidater och även teams/live intervjuer.
  • Administration – Uppdatera systemen korrekt med rätt uppföljning om kandidaten/kunden.

Din Profil – Vem vi söker! 

Kraftsam R&B expanderar och söker nu en praktikant/LIA-Student som är sugen på en spännande, utmanande och givande roll som praktikant till vårt Stockholmskontor. Detta är en möjlighet att lära och delta i Kraftsams verksamhet samtidigt som du får exponering i branschen och insikt i den svenska marknaden. 

Vidare har du ett naturligt driv, god samarbetsförmåga, administrativ förmåga och viljan att nå gemensamma mål. Som person är du karriärsmedveten, vetgirig, energisk och har en vinnarmentalitet. Tidigare erfarenhet av rekrytering är naturligtvis bra men inget krav. 

PS. Vi har lokaler mitt i city och har väldigt roligt på jobbet!

Kika in på www.kraftsam.se och bli inspirerad! 

Anmälningslänk

https://kraftsam.se/jobs/559-praktikant-researcher/

Kontakt

Johan Rudehill, e-post: johan@kraftsam.se.

Praktikperiod

4/11 2024 – 19/1 2025.