Cary Group erbjuder skade-och bilvårdstjänster med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Portugal, Storbritannien, Spanien och Tyskland. Ryds Bilglas är den ledande bilglasverksamheten i Sverige och ingår i koncernen. 

I Cary Group (koncernbolaget) arbetar idag 4 personer (HR avdelningen) med att utveckla koncernövergripande strategier, processer och rutiner för att säkerställa en hög nivå i samtliga länder vi är verksamma inom. I år fokuserar vi på att stärka oss ytterligare inom områdena kompetensutveckling, rekrytering och ledarskap. Vi är ambitiösa och vill ligga i framkant för att säkerställa att vi är attraktiva som arbetsgivare för såväl befintliga medarbetare som potentiella medarbetare. 

Är du intresserad av att fördjupa dig och skriva ett arbete inom exempelvis effektiv kompetensförsörjning eller hur våra ledare ska leda i vår typ av verksamhet?  Vi är öppna för förslag gällande inritning på examensarbetet och diskuterar gärna detta med dig. Det viktiga är att du är intresserad av och vill fördjupa dig inom något av ovan nämnda områden. Tillsammans kan vi hitta ett intressant problemområde att fördjupa dig inom och där vi kan få ta del av en hjälpsam rapport som stöttar oss i vår utveckling framåt.

Om Cary Group

Cary Group erbjuder hållbara skade-och bilvårdstjänster med verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Portugal, Storbritannien, Spanien och Tyskland. Vi är specialiserade inom reparation och byte av bilglas med ett kompletterande erbjudande inom reparation av plåt-och lackskador. Ryds bilglas, Cary Norway, Svenska Bussglas, Mobile Windscreens, Express Glass, Charles Pugh, Zentrale Autoglas, Sveaplans Bil, Plåt & Lack,  Crashpoint, Autoklinik, Quick Car Fix, MPS Bilskade och Ralarsa är våra välkända och framgångsrika varumärken.  Vi erbjuder bilvårdstjänster som förlänger fordonens livslängd och bibehåller deras säkerhetsfunktioner, och vi strävar alltid efter att reparera i stället för att byta ut. Med lägligt placerade verkstäder, högkvalitativa produkter och smarta lösningar hjälper vi våra kunder att göra enkla och hållbara val. Cary Group har under de senaste åren vuxit snabbt, bl.a. via förvärv både internationellt och nationellt. För mer information se www.carygroup.com/sv.

Kontakt

Micaela Berggren
HR Business Partner
+46107619083