PAO

  1. Du är här:
  2. Start
  3. PAO

Webbregistrering inför HT21 för studenter inom PAO-programmen

Webbregistreringen för studenter inom PAO-programmen inför HT21 är öppen 16-23 augusti 2021. Webbregistrera dig i Ladok för studenter via följande länk: https://www.student.ladok.se/student/loggain

OBS! Ovanstående information gäller studenter som redan är inom programmet. Om du är antagen till Kandidatprogrammet i PAO HT21 måste du delta på ett digitalt upprop för att tacka ja till din plats. Läs mer i välkomstbrevet som skickas ut 2 augusti och på programsidan i utbildningskatalogen.

Välkommen till Kandidatprogrammet personal, arbete och organisation

Kandidatprogrammet PAO är en 3-årig beteendevetenskaplig utbildning vid Stockholms universitet inom områdena personal, arbete och organisation. Utbildningen är ett samarbete mellan Institutionen för pedagogik och didaktik, Psykologiska institutionen och Sociologiska institutionen. Dessutom medverkar Juridiska institutionen  i utbildningen.

Ny utbildningsplan hösten 2020

Från och med hösten 2020 har programmet en ny utbildningsplan

Från och med hösten 2020 har programmet en ny utbildningsplan. Studenter som startade programmet VT20 och tidigare läser enligt tidigare utbildningsplan.

Athena
Mitt universitet.

SUDA and Stockholm University in social mediaSUDA on Facebook Universitetet på Instagram Stockholm University on Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube