PAO

  1. Du är här:
  2. Start
  3. PAO
Studentkommunikation Foto: Niklas Björling

Terminsstart vårterminen 2022 - upprop och registrering

För nyantagna till programmet kommer uppropet vara digitalt. Genom att närvara på det digitala uppropet som hålls måndagen 10 januari klockan 15.00 via Zoom tar du din plats i anspråk. Mer information finns i ditt välkomstbrev. För studenter som redan går på programmet är webbregistreringen öppen 3-10 januari (4-11 januari för dig som läser inriktning pedagogik). Vårterminen 2022 startar 17 januari.

Shutterstock

Vill du ta emot en av våra PAO-studenter för att göra praktik?

Under delkursen Personalvetenskaplig integration med praktik, 15 hp, får studenterna möjlighet att integrera sina teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter genom en praktik som omfattar 40 dagar. Delkursen ges varje termin inom ramen för kursen HR i teori och praktik. Är du intresserad av att erbjuda en praktikplats?

SthlmUp

SthlmUP söker en ny ordförande till utbildningsutskottet

SthlmUP söker dig som vill vara med och utveckla studietiden för alla PAO:are. Som ordförande i utbildningsutskottet kommer du vara i nära kontakt med ledningsgruppen för PAO-programmet, och får därmed möjligheten att framföra dina och andra studenters synpunkter på utbildningen. Det ger utrymme för såväl personlig utveckling som utveckling av utbildningen i stort.

Är du vår nya ordförande i utbildningsutskottet? Eller vill du nominera någon annan du tror passar i rollen?

>Läs mer om rollen
>Anmäl dig eller nominera någon annan 

Pexels

Samarbeten

Centrum för global HRM

Institutionen för pedagogik och didaktik samarbetar med Centrum för global HRM, Göteborgs universitet. CGHRM fungerar som en mötesplats och kunskapsbank för HRM-relevanta ämnen. Centret bjuder in till öppna seminarier och nätverksträffar där akademi, näringsliv och offentliga organisationer möts. 

Ny utbildningsplan hösten 2020

Från och med hösten 2020 har programmet en ny utbildningsplan

Från och med hösten 2020 har programmet en ny utbildningsplan. Studenter som startade programmet VT20 och tidigare läser enligt tidigare utbildningsplan.

Athena
Mitt universitet.
Sthlm up