Sök en utbytesplats genom våra utbytesavtal!

Som student på PAO-programmet  har du möjlighet att studera 3-12 månader vid något av våra partneruniversitet runt om i världen. Väljer du Pedagogik som huvudinriktning på ditt program erbjuder vår Institution ett stort utbud av utbytesplatser vid olika universitet i Europa, USA, Australien och Asien. Hos oss kan du därför ta tillfället i akt och skaffa dig internationell erfarenhet, uppleva andra kulturer, förbättra dina språkkunskaper, få nya vänner och oförglömliga minnen genom utbytesstudier vid ett utländskt universitet.

Den lämpligaste terminen att studera utomlands och som kan tillgodoräknas i ditt program är termin 5 (pedagogik II). Information om ansökan,  våra partneruniversitet, behörighet mm finns på: http://www.edu.su.se/utbildning/studieinformation/2.6986/utbytesstudier/utbytesstudier-1.54962 

Här kan du hitta information om värduniversiteten.

Du som planerar att ansöka om utbytesstudier vårterminen 2020 (termin 5) genom Institutionen för pedagogik och didaktik – eller bara vill veta mer om vilka möjligheter du har att studera utomlands under din utbildning – är välkommen att kontakta Malin Gustafsson, studievägledare/internationell koordinator på institutionen för pedagogik och didaktik.

Malin kommer att hålla ett informationsmöte om utbytesstudier nu på måndag 28/10 kl. 13.00-14.30 i sal 2527 på Institutionen för pedagogik och didaktik. Utlysningen för höstterminen 2020 är öppen till och med den 23/2 2020 och hon kommer även att hålla ett informationmöte i början av vårterminen. Det är dock bra att redan nu se över ansökningsprocessen. För studenter som vill åka på utbytesstudier genom centrala avtal på Stockholms universitet är ansökan öppen mellan den 5/11-5/12 2019 för utresa hösten 2019.

 

Sista ansökningsdag för utbytesstudier VT20  är den 15/9 2019.

Har ytterligare frågor och funderingar är du varmt välkommen att höra av dig.

Vänligen,

Malin Gustafsson

Email: international@edu.su.se

Telefon: 08-163740

www.edu.su.se