Som student hos oss kommer du tillhöra vårt Stockholmskontor på Hornsgatan 1 och aktivt få jobba med rekrytering av olika IT-roller tillsammans med ansvarig rekryterare. 

Mer specifikt kommer du få möjlighet att jobba med annonsering, search och intervjutagning där du kommer ansvara för dina egna rekyteringsprocesser. Vidare kommer du få lära dig Linkedin och hur det används som sourcing verktyg, intervjuteknik samt grundläggande kunskaper inom webb-och systemutveckling. Du kommer rapportera till ledningsgruppen och ha en betydande roll för vår tillväxt. 

Som person ser vi att du är social och kommunikativ. Du har inga problem med att lyfta luren och ta egna initiatv. Det är inget krav på att förstå IT och teknik sedan tidigare men det är ett plus om du har. Vi på Sigma Technology Cloud gillar att jobba mot högt uppsatta mål därför söker vi någon som är mycket driven och resultatorienterad. Vi ser gärna att du kan vara på plats 2-3 dagar i veckan. 

Vi kan garantera dig en mycket rolig och lärorik tid hos oss, där du kommer få djupare förståelse för hur rekrytering fungerar inom IT-konsultbranschen.

Kontakt 

Är du intresserad av att veta mer så hör gärna av dig till Emmy Vartiainen på emmy.vartiainen@sigmatechnology.com

https://sigmatechnology.com/companies/sigma-technology-cloud/