OBS!
För termin 5 och 6 är det olika registreringsperioder och tillvägagångssätt beroende på huvudämne. Du registerar dig till allal terminer via mina studier

• Termin 1 Obligatoriskt upprop den 29/8, kl. 15:00 i hörsal 3 (B3)
    Mer information via denna länk:
    Länk till PAO-programmets hemsida
  • Termin 2 Registrerar sig från den 12-25 augusti.
  • Termin 3 Registrerar sig från den12-25 augusti.
  • Termin 4 Registrerar sig via mina studier på både Personalarbete (15 hp) och  Arbetsrätt (15 hp) från den 12/8-3/9

Gruppanmälan För att kunna välja grupp till gruppundervisningen för arbetsrätten, vilket görs i FastReg via hemsidan: jurinst.su.se, måste studenten vara registrerad på kursen. • Gruppanmälan för kursen öppnas i FastReg 30/8 kl. 10.00. Gruppanmälan är öppen fram till 3/9 kl. 10:00. När man väl har valt en grupp måste man fortsätta att gå i den gruppen. Omregistreringar för arbetsrätt görs av studenten själv i Fastreg. Om du vill delta i grupp eller seminarieundervisningen måste du kontakta kursadministratör, giale.truong@juridicum.su.se, då detta endast kan ske i mån av plats.

• Termin 5
    Sociologi II: Registrering mellan 12-25 augusti. Information om delkurserna och schema hittar du på Sociologiska institutionen hemsida:
    Länk till Sociologiska institutionens hemsida

Pedagogik II: Registrering mellan 12-25 augusti. Information om delkurserna och schema hittar du på Institutionen för pedagogik och didaktiks hemsida:
    Länk till Institutionen för pedagogik och didaktiks hemsida

Psykologi II: Registrering mellan 12-25 augusti.  Det är sedan ett informationsmöte torsdagen den 29/8 kl. 14:00 – 15:00 i David Magnussonsalen, (Frescati Hagväg 8, plan 3) för val av delkurser. Vi rekommenderar att du närvarar då vi kommer att ge en presentation av institutionen och kursen du ska läsa. Läs om registrering och val av delkurser vid psykologiska institutionen via länken nedan.
    Länk till Psykologiska institutionens hemsida
  • Termin 6
    Sociologi III: Registrering mellan 12-25 augusti. Information om delkurserna och schema hittar du på Sociologiska institutionen hemsida:
    Länk till Sociologiska institutionens hemsida

Pedagogik III: Registrering mellan 12-25 augusti. Information om delkurserna och schema hittar du på Institutionen för pedagogik och didaktiks hemsida:
    Länk till Institutionen för pedagogik och didaktiks hemsida

Psykologi III: Registrering mellan 12-25 augusti. Det är sedan ett informationsmöte torsdagen den 29 augusti kl. 09:00-10:00 i David Magnussonsalen, (Frescati Hagväg 8, plan 3) Vi rekommenderar att du närvarar då vi kommer att ge en presentation av institutionen och kursen du ska läsa. Information om delkurserna och schema hittar du på psykologiska institutionens hemsida:
    Länk till Psykologiska institutionens hemsida