Bli en del av vårt team 

Vi öppnar nu upp för möjligheten att göra din HR-praktik hos oss på PostNord under våren 2022. Hos oss kan du inrikta din praktik på rekrytering, employer brand, ledarskap eller kompetensutveckling samtidtigt som du får en inblick i det övergripande HR-arbetet. 

Om praktikplatserna

Vi kommer att göra vårt bästa för att bemöta dina förväntningar på lärande samt ge dig konkreta uppdrag att utföra under din praktikperiod.
Rekrytering – Bidra till utvecklingen av vår digitala rekryteringsprocess samt arbeta praktiskt med urval och intervjuer. 
Employer Brand – Bidra i vårt arbete att stärka vårt arbetsgivarvarumärke. 
Ledarskap – Belysa mötet mellan chef och medarbetare. Kartläggning av området kring tavelmöten, arbetsplatsträffar och individuella samtal.  
Kompentensutveckling – Delta i arbetet att integrera VR och andra digitala verktyg för kompetensutveckling. Praktiskt arbete att säkerställa att befintliga utbildningar är uppdaterade och föreslå förbättringar. 

Om dig 

Vi söker dig som vill vara med och bidra praktiskt samtidigt som du har möjlighet att utveckla dina kunskaper och insikter inom HR. Vi ser gärna att du är nyfiken, social och motiverad att lära dig nya saker.

Vi gör vardagen enklare 

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Sverige samt över hela Norden. Vi säkerställer postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Vi strävar efter att göra vardagen enklare och mer hållbar för alla som bor och arbetar i Sverige och Norden. Vi är ansvarstagande, modiga och engagerade, och leder effektivt förändring oavsett om vi leder oss själva eller andra. Vi uppmuntrar lagarbete, uppriktighet och positiva relationer på arbetsplatsen. Vi bygger vidare på våra framgångar och lär oss av både kollegor och misstag. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.
Besök oss på www.postnord.com.

Ansök

Vi vill lära känna dig och förstå dina förväntningar på oss som arbetsgivare. Du söker enkelt praktikplats hos oss genom att svara på några videofrågor. Klicka på länken nedan och följ stegen.

https://postnord.varbi.com/se/?jobtoken=14f5f3e4d9890c87fdce2053a5e2360e077a6aba9

Har du någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta Martin Böhlin på martin.bohlin@postnord.com. Vi vill ha din ansökan senast 1/12.