Hemfrid har dessutom utsetts till ett av 2021-års Karriärföretag och har under åren fått ta emot utmärkelser så som Mäster-Gasell, ett av Sveriges 12 Best Managed Companies och har även tilldelats priset Digital Workplace Award.

Vem söker vi?

Brinner du för HR-frågor och rekrytering, vill du få praktisk erfarenhet under dina studier? Vi söker just nu två praktikanter från PAO-programmet som vill vara med på vår resa och lära känna oss på Hemfrid.

Om teamen

Du kommer tillhöra vår härliga HR-avdelning, där du kommer få lära dig mer om hur vi arbetar med att stötta våra chefer i verksamheten. Du kommer arbeta och får mer kunskap inom arbetstillstånd, arbetsrätt, arbetsmiljö och rekrytering.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Hjälpa till med administrationen för våra arbetstillstånd och migrationsärenden. Du kommer via telefon ha mycket kontakt med både medarbetare, chefer och migrationsverket. Vidare kommer du hjälpa till att uppdatera våra interna sidor med bland annat innehåll och blanketter.
  • Hjälpa till med rekryteringen för tjänster till vår core- verksamhet (städ-och flyttservicepersonal) Förekommande arbetsuppgifter kommer vara screena kandidater, hålla telefonintervjuer, enklare administration såsom att säkerställa att blanketter och intyg inkommit mm.
  • Vidare ser vi gärna att du under din praktik hos oss, tar fram ett förslag på hur vi på Hemfrid kan stärka vårt employer branding arbete. Vilka annonskanaler bör vi synas på? Finns det forum och/eller arbetsmarknadsmässor vi bör synas på för att attrahera rätt kandidater till oss?  

Kontaktperson

Lisa Sofia Brandt (TA-partner) lisa.brandt@hemfrid.se +4673 7482 262

Sista dag för ansökan: 31 december 2021