PAO

  1. Du är här:
  2. Start
  3. PAO
Studentkommunikation Foto: Niklas Björling

Terminsstart hösten 2020 - Upprop och registrering

För nyantagna till programmet kommer uppropet vara digitalt. Genom att närvara på det digitala uppropet som hålls måndagen 24 augusti klockan 15.00 via Zoom tar du din plats i anspråk. Mer information finns i ditt välkomstbrev. För studenter som redan går på programmet gäller lite olika registreringstider beroende på vilken institution som ansvarar för kursen.

Välkommen till Kandidatprogrammet personal, arbete och organisation

Kandidatprogrammet PAO är en 3-årig beteendevetenskaplig utbildning vid Stockholms universitet inom områdena personal, arbete och organisation. Utbildningen är ett samarbete mellan Institutionen för pedagogik och didaktik, Psykologiska institutionen och Sociologiska institutionen. Dessutom medverkar Juridiska institutionen  i utbildningen.

Ny utbildningsplan hösten 2020

Från och med hösten 2020 har programmet en ny utbildningsplan

Från och med hösten 2020 har programmet en ny utbildningsplan. Studenter som startade programmet VT20 och tidigare läser enligt tidigare utbildningsplan.

Athena
Mitt universitet.

SUDA and Stockholm University in social mediaSUDA on Facebook Universitetet på Instagram Stockholm University on Linkedin Universitetet på Twitter Universitetet på YouTube